רועי דהאן, יוצר תוכן וחוקר בתחום האוכל, שיתף את סיפורו על חשיבות הסקרנות והתשוקה בפיתוח קריירה מגוונת. מהרגע שהחל לחקור את עולמות השיווק, הבישול והתוכן, גילה דהאן את תשוקתו האמיתית. כמו דני בולר, המורה מטיקטוק, גם רועי מדגיש את האהבה לגילוי ולסקרנות כאמצעי להתפתחות אישית ומקצועית..
בראיון נחשף רועי לעולם האוכל העשיר ומגוון, סיפר על קבלתו לעבוד אצל השף מאיר אדוני, והדגיש את חשיבות הסבלנות וההתמדה, בלי לחפש קיצורי דרך. הוא חשף את מסעו האישי לגילוי המקצועי, מתחילת דרכו, דרך התנדבות במסעדות ועד להגשמת חלומותיו.
רועי גם דיבר על חשיבות בניית קשרים וקהל תומך, ועל הדרך למציאת שמחה ושליטה בחיינו, גם בתקופות קשות. בפרק, רועי מציע השראה וטיפים לחיפוש התשוקה והשמחה בחיים ובקריירה, ומעודד את המאזינים להפעיל את כל חושיהם במסע הזה.
אתם.ן מוזמנים.ות להאזין לפרק המעורר את כל החושים.