מלבד להיות משרד להט"ב-פרנדלי אנחנו אוהבים גם לפזר את אהבת החינם יחד עם הלקוחות שלנו לאורך כל השנה, אך לחודש יוני יש קסם משלו – חודש שבו נרתמים כולם וכולן למען שוויון, אהבה, נראות להט"בית ותמיכה פומבית בכל גווני הקהילה.
השנה, כמהלך גאווה צבעוני ומתוק יחד עם אמריקן איגל, הכנו הפנינג איפור בסניף דיזינגוף סנטר, לשם הגיעו המון צעירים וצעירות משלל הגילאים להתקשט לפני המצעד בתל אביב

עמדת האיפור באמריקן איגל | צילום: פרטי
להנות מהמוזיקה של הדיג'יי שהרימה את האווירה
ולרכוש מקולקציית הגאווה החדשה של אמריקן איגל.

קולקציית הגאווה לשנת 2023 של אמריקן איגל | צילום: פרטי
View this post on Instagram
ובנגזרת האישית, לכבוד חודש הגאווה יצאנו כאן בטינק, בפרוייקט מיוחד בו החלטנו לקחת כמה מהעובדים לספר כל אחד ואחת את הסיפור הלהט"בי האישי שלו בסדרת סרטוני טיקטוק קצרים – על החוויה והזיכרונות שלהם כלהט"בים צעירים.
מטרת הפרוייקט היא להאיר את הפור-יו של בני ובנות הנוער, לתת תקווה לצעירים וצעירות שבארון ולהזכיר לכולם, במיוחד בתקופות האלו – אנחנו כאן ואנחנו לא הולכים לשום מקום.
אנו גאים בעובדים שלנו ואוהבים אותם בדיוק כפי שהם ואנחנו מאמינים שצריך להפיץ את "ואהבת לרעך כמוך" בכל מקום.
@teenk.il פותחים את הארון – פסיפס שיוצר מציאות להט״בית בתקופת הבגרות. #פותחיםאתהארון #טינק #משרדפרסום #גאווה #יציאהמהארון #bullying @shaharmagal
כל הקטעים יעלו לטינקטוק – מוזמנים לעקוב אחרינו ולצפות בנו #פותחיםאתהארון
ומה עוד?
גם בפודקאסט "להניע נוער" אנחנו דואגים לשים בקדמת הבמה צעירים וצעירות להט"בים שעושים שינוי – שם התארחו כוכבת הרשת רומי אברג'יל שסיפרה על שירותה כחיילת טרנסית בצה"ל,
דוד רבל, ציוני הומו גאה שסיפר על ילדותו ברוסיה בתור יהודי וחלק מהקהילה הגאה,
בן שומוט, יחצ"ן מסיבות שדיבר על חופש וביטוי עצמי, ועוד אורחים רבים מעוררי השראה.
ויחד עם חודש הגאווה ואינפלציית התקשורים הגאים של המותגים יצאנו לשאול את הנוער של איג"י מה הוא חושב על כל העניין של מותגים המשנים את הלוגו שלהם או מייצרים קולקציות צבעוניות בחודש הגאווה, איפה לדעתם עובר גבול הטעם הטוב? מוזמנים לקרוא.
ישנם הרבה נושאים הקשורים לקהילת הלהט"ב שלא מספיק עולים ביום-יום שלנו ונוער טרנסג'נדרי הוא אחד מהם, כפי שכתבנו עליו בשבוע הנראות הטרנסית.
גם בקהילת הטינקרים והטינקריות שלנו יש נציגות להט"בית, כמו הצ'קרית האהובה שלנו נופר שסיפרה את הסיפור האישי שלה
View this post on Instagram
גאים בכל אחת ואחד מכם.