|| PAEZ מאחורי הקלעים של הקטלוג החדש ||

  • מערכת טינק
  • 16 באפריל, 2014

בסוף השבוע יצאו השגרירים של  teenk לצילומי הקטלוג החדש והמהמם של הנעליים של PAEZ במתחם התחנה בתל אביב. שמחתי שנבחרתי לסקר את האירוע ושמתי לב לכל הפרטים כדי להעביר אותם כאן. אז מה היה?במתחם חיכו לנו עם מוזיקה ואוכל וכמובן עמדות איפור ושיער כדי שנהיה מוכנים ויפים.  לאון שניידרובסקי, הסטייליסט שלנו, עזר לבנות לבחור את הבגדים לקראת הצילומים. לפני שהתחילו הצילומים, שמענו הרצאה מעניינת של תומאס, הבעלים של המותג, שהגיע היישר מארגנטינה לרגל הצילומים. הוא דיבר על איך המותג  התפתח, מלשווק את הנעליים בסלון של הוריו -לאט לאט הגיע לשיווק בינלאומי ואפילו לישראל. 

 במתחם היה שלל סטים צבעוניים וקיציים שללא שום ספק הפכו את הקטלוג להיות מדהים ומעלף והכי כיף ולא פחות חשוב –  כל מי שהשתתף קיבל זוג נעליים חדשות ומהממות! נהננו מהיום וחזרו עייפים אך מרוצים!!

למי שעדיין אין את נעלי PAEZ בארון מוזמן לחפש אותם בחנויות ולקנות כבר עכשיו ובינתיים לעשות לייק לעמוד הפייסבוק של PAEZ כאן >> https://www.facebook.com/PAEZShoesIsrael

לכל מי שהיה באירוע ועדיין לא תייג את התמונות שלו באינסטה, זה הזמן להוסיף את ההאשטאג paez_il.
קליק כאן לכל התמונות עד כה  ועד לפעם הבאה… חג שמח!

7202